Karcher K7 høytrykksspyler med LED display på håndtaket

Kärcher høytrykksspyler K 7 Premium kjøp på nett i nettbutikk K7
Kjøp høytrykksvasker

Høytrykkspyler Karcher K7 Premium er den kraftigste spyleren i Kaercher sin «Home and Garden» serie og har vannavkjølt motor, noe som øker den generelle holdbarheten på maskinen.

Per i i dag får du K7 i 5 forskjellige varianter. Selve maskinen er lik men de leveres med litt forskjellige slanger, betjening og tilbehøret som følger med varierer også litt. Jeg vil rett og slett anbefale deg å lese deg litt opp på Karcher sin hjemmeside, og vurdere hva du trenger og er villig til å betale litt ekstra for

Egner seg godt for rengjøring av landbruksredskaper, svømmebassenger eller andre som bruker høytrykkspyleren sin mye. Er også en ypperlig høytrykkspyler for bil om du er en av de som vasker bil oftere enn snittet.

K-7 kan også brukes uten vanntilkobling, så er du på hytta kan du f.eks. bruke oppsamlet regnvann.

Display på håndtaket som viser hvor mange bar du vasker med og du bruker knapper på håndtaket for å stille opp og ned med tommelen.

Smart løsning på lansen. Begynn med flat stråle. Vri ett «knepp» og du har roterende stråle og vrir du ett knepp til så får du såpe iblandet vannet. Du slipper altså å skifte lanse eller sette på «skumlegger»

Du får massevis av tilbehør til Karcher K7 for rensing av rør, vask av terrasse, roterende børster, bilbørste, teleskoplanse mm

  • Med 180 bar max trykk
  • Kan brukes med varmt vann (opptil 60 grader)

Info om/kjøp Kärcher K7 Premium