Høytrykkspyler til bil

Kärcher HD 5/15 CX Plus

Karcher proff HD 5/15 CX Plus
Kjøp Karcher proff
Dette er en Karcher høytrykksspyler som plasserer seg midt mellom proff og hobbymarkedet og er ypperlig for bilvask (se video under). I ytelse er ikke HD 5/15 CX Plus noe særlig «sprekere» enn Karcher sin største modell til «hobbybruk», K7, som har 180 bar max trykk (og koster det halve) HD 5/15 CX Plus har 200 bar max trykk og 150 bar arbeidstrykk.

Men, HD 5/15 CX Plus har ettpar smarte løsninger som gjør den ekstra spennende. Selve dysen er trukket litt inn i lansen noe som gjør at den er godt beskyttet. «Koblingen» mellom slangen og pistolgrepet roterer da slipper du å snu på hele lansen når du får krøll på slangen og den har en god trommel for å sveive opp slangen. Dessuten kan du legge den, den arbeider både liggende og stående, så slipper du å velte den når du tar en runde rundt bilen med slangen. Av og påkobling av tilbehør går svært raskt. Den er dessuten svært solid bygget pumpehuset er i messing, det er lite vibrasjon takket være gummi mellom motor og «karosseri» og selve utsiden er solid og slagfast.

Jeg nevnte Kärcher K7 og det er også områder hvor den er «bedre». Tilbehøret er billigere, og det selges flere steder (mer tilgjengelig). Jeg liker også at K7 kan kobles på varmtvannet (skal tåle 60 grader), HD 5/15 CX Plus er en «kaldspyler»

Mer info om/kjøp Kärcher HD 5/15 CX Plus

En liten video om høytrykkspyleren fra Garasjetid. Filmen er ganske sikkert sponset, og farget av det men det er verdt å se den for de går igjennom noen av fordelene med maskinen.


Publisert

i

,

av

Stikkord: